Lärare & Handledare

Du kan komma in kontakt med lärarna på telefonnummer 0300-83 40 00

Sök på efternamn: A B F H J M N  P  S V W Ö

A


F

H

 Erik Hirmas  

Erik Hirmas

Samhällskunskap / Handledare
erik.hirmas@kungsbacka.se

Jag heter Erik Hirmas och arbetar som handledare och ibland som lärare i samhällskunskap. Jag gillar verkligen att jobba på Beda, här finns möjligheten att jobba nära och verkligen lära känna alla elever. Att se mina elever klara sina mål och att utvecklas som människor är något som fyller mig med glädje.Fritiden ägnar jag åt den fantastiska sporten minigolf, när jag inte står på Ullevi och hejar fram Blåvitt till seger eller umgås med min familj.

 

 Jenny Hultman  

Jenny Hultman
0300-834518

Matematik 
jenny.hultman@kungsbacka.se

 Jag heter Jenny Hultman och undervisar i matematik. Det bästa med att arbeta som lärare är att få träffa så många spännande människor som gör att jag ständigt utvecklas. På fritiden umgås jag med min familj, gärna ute i naturen, och utövar yoga och meditation.

J


M

 Evalotta Magnusson                    Evalotta Magnusson

Förstelärare.
Kommunikation, ledarskap och etnicitet och kulturmöten
evalotta.magnusson@kungsbacka.se 

 Mitt namn är EvaLotta Magnusson. Jag undervisar i svenska, kommunikation och ledarskap. Jag tycker det är så roligt att gå till jobbet för då får jag möta många olika människor . Det är viktigt för mig att ihop med mina elever kunna ha roligt och att vi kan skratta tillsammans . På fritiden är jag ideell ledare inom ungdomsidrotten och jag spelar själv i ett veteranlag. Förutom idrott tycker jag mycket om hundar och jag är barnsligt förtjust i musikaler. 

 

                                         

Ulrika Mjölnevik                                                                                         

ulrika.mjolnevik@kungsbacka.se                                                

 

 

N

 Benita Nordberg Benita Nordberg

Engelska, Svenska, Yoga
benita.nordberg@kungsbacka.se 

Jag heter Benita Nordberg och undervisar i engelska och svenska. Det bästa med att arbeta som lärare på Beda är att skolans lilla format ger mig möjlighet att faktiskt se varje elev varje dag. För mig är det viktigt att lärandet är lustfyllt och meningsfullt. Jag vill ha ett klimat som lockar till att våga, att våga prova och att våga utmana sig.

Ett av mina största intressen är yoga. På Beda har vi lyckan att ha ett yogarum där jag kan erbjuda en stunds yoga som en lugn skön start på dagen, eller som en energiboost när orken tryter, eller om man behöver lite extra koncentration för sina studier. 

P

 Anna Petrini  Anna Petrini

Matematik och idrott & hälsa
0700-83 36 97
anna.petrini@kungsbacka.se 

Arbetslagsledare

Jag heter Anna Petrini och jag undervisar i matematik och idrott & hälsa. Jag gillar att alltid ha nya utmaningar och äventyr på gång. Det är härligt att sätta upp spännande mål och sedan försöka nå dit. Det bästa med att vara lärare är just att se elever lyckas med saker de knappt vågade hoppas på. När eleverna har fått anstränga sig lite extra och sedan når framgång så är de oftast väldigt glada och nöjda själva. Mina egna mål är ofta fysiska utmaningar som till exempel olika långlopp. På fritiden tycker jag mest av allt om att umgås med familj och vänner som också vill vara aktiva. Jag försöker alltid att få människor runt ikring mig att förstå och känna känslan av hur bra de mår av att inte sitta för mycket stilla.S

 Annika Semberg  Annika Semberg

Svenska och historia
annika.semberg@kungsbacka.se 

 Annika Semberg heter jag som undervisar i Svenska och Historia. Jag fokuserar just nu på skolans flexibla undervisningsgrupp. Varje dag på Beda är för mig ett glädjefyllt äventyr med stimulerande möten med elever. Att få vara med i ungdomars kunskapande gör varje dag meningsfull. Mitt lärarmotto är att med humor och variation blir lärandet lustfyllt. Mina ämnen också mina huvudintresse: historiska resmål är vad jag längtar efter liksom att dagligen njuta av litteratur eller film med handling i antingen historia eller fantasy. 

V

            

Cecilia Vinberg

Handledare
cecilia.vinberg@kungsbacka.se                                         

  Jag heter Cecilia Vinberg men kallas oftast för Cissi. Jag arbetar som handledare på Beda Hallbergs gymnasium. Jag har det bästa jobbet av alla eftersom jag jag möter så mycket spännande människor som jag får dela vardagen med. Att se eleverna utvecklas och klara sina olika mål gör att jag själv också utvecklas. På fritiden umgås jag med min familj och är ledare inom ungdomsidrott. Musik är en viktig del av mitt liv, jag gillar också att jobba i min trädgård. 

 

W

Ö